Comerç Castellar i Caldes Consulting han fet un curs de Manipulació d’Aliments i Al·lèrgens

Dotze treballadors del sector de l’alimentació i la restauració han realitzat aquesta formació

L’Associació de Comerciants de Castellar (Comerç Castellar) i Caldes Consulting han organitzat conjuntament un curs de Manipulació d’Aliments, intoleràncies alimentàries i Al·lèrgens. La formació va anar a càrrec de l’especialista Àngels Florensa i van realitzar-la dotze alumnes, tots ells dedicats al sector de la restauració o de l’alimentació.

El curs es va dur a terme amb dues sessions, els dimarts 5 i 12 d’abril. La primera, amb una durada de 3 hores, va ser una introducció al tema i es va enfocar a la manipulació d’aliments. La segona va ser una classe  de 2 hores i es van treballar les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Al llarg dels dos dies de formació, els assistents van tractar temes de seguretat alimentària, tractament dels aliments, emmagatzematge, manipulació, neteja i desinfecció i com gestionar les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Les sensacions posteriors al curs són molt bones, tant per part de l’alumnat com de la formadora. L’actitud de predisposició, l’interès i la participació dels alumnes va ser determinant per un bon funcionament de les classes, on es van generar moltes oportunitats per compartir situacions i demanar l’orientació de la formadora.