Fira de Nadal 2021

Comerç Castellar obre la inscripció a la Fira de Nadal d’aquest any

Una proposta nadalenca adreçada a la participació de comerços, artesans, entitats i associacions.

 

Us comuniquem que estem preparant la Fira de Nadal 2021 de Castellar del Vallès.

L’activitat es realitzarà el diumenge 19 de desembre de 2021, de 10 del matí i fins a les 19 hores, als carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada.

Aquest any la dinamització del Nadal estarà orientada al Tió, un ésser molt particular que fa del Nadal tota una il·lusió plena de fantasia entre la natura i els més menuts de la casa.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès (Comerç Castellar) amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, comptarà amb l’animació de dos grups musicals i un sorteig d’una escapada de cap de setmana, així com la xocolatada amb melindros. També el nostre tió gegant estarà donant regalets a tots els nens i nenes que vinguin a la fira.

La participació a la Fira és gratuïta pels comerços associats a Comerç Castellar, així com per les Entitats. Pels comerços no associats el seu cost és de 30€, i de 40€ pels comerços de fora de Castellar.

Tots els interessats en participar hauran d’emplenar:

A més de presentar tota la documentació que es demana a la Normativa.

Les inscripcions es tancaran el divendres 3 de desembre de 2021.

És important que llegiu atentament la normativa de participació a la fira

Si voleu rebre més informació us podeu posar en contacte amb Comerç Castellar a través del correu electrònic comercastellar@comercastellar.cat o bé al telèfon 639 43 42 80 (matins).