Comerç Castellar obre la inscripció a la Fira de Nadal d’aquest any

Una proposta nadalenca adreçada a la participació de comerços, artesans, entitats i associacions.

 

Us comuniquem que obrim el període d’inscripció a la Fira de Nadal 2019 de Castellar del Vallès.

L’activitat es realitzarà el diumenge 15 de desembre de 2019 de 10 del matí i fins a les 19 hores, als carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès (Comerç Castellar) amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, comptarà també amb un Tió Gegant que tindrà regals per tots els infants que el vulguin fer cagar. Per altra banda, s’hi intercalaran d’altres propostes per tal d’animar i dinamitzar la fira comercial de Nadal, com ara sorteigs i una xocolatada.

La participació a la Fira és gratuïta pels comerços associats a Comerç Castellar, així com per les entitats i associacions sense ànim de lucre.

Pels participants de Castellar no associats i pels que venen d’altres poblacions la quota de participació és la següent:

  • Comerços locals no associats: 30€ (IVA inclòs)
  • Comerços de fora de Castellar: 40€ (IVA inclòs)

Tots els interessats en participar hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que us adjuntem en aquest correu i que també podreu trobar a la pàgina web de Comerç Castellar www.comercastellar.cat o bé en format imprès al despatx de l’Associació (Edifici El Mirador, pl. d’El Mirador, s/n) tots els matins de dilluns a divendres. Les inscripcions es tancaran el dijous 5 de desembre de 2019.

 

Si voleu rebre més informació us podeu posar en contacte amb Comerç Castellar a través del correu electrònic comercastellar@comercastellar.cat o bé al telèfon 93 714 67 39 (matins).

 

Esperant que aquesta iniciativa sigui del vostre interès, restem a la vostra disposició.

 

document
inscripció
normativa