Comerç Castellar obre la inscripció a la Fira Fora Estocs 2019

A Comerç Castellar organitzem el diumenge 24 de febrer de 2019 una nova edició de la “Fira Fora Estocs i molt més!”. L’esdeveniment es realitzarà des de les 10 i fins les 14:30 hores a la plaça d’El Mirador de Castellar del Vallès.

Aquest esdeveniment es celebra cada any l’últim diumenge del mes de febrer amb l’objectiu de promoure l’activitat comercial dels diferents sectors presents a Castellar del Vallès, especialment amb la liquidació dels estocs de final de temporada i la presentació també dels productes de la nova.

Quota de participació:

  • Associats: Gratuït
  • Comerços locals no associats: 30€ IVA inclòs
  • Comerços de fora de Castellar: 36€ IVA inclòs

La normativa de participació, així com la informació detallada de l’activitat es poden descarregar als següents enllaços. El període d’inscripció s’obre el 28 de gener i es tancarà el proper 15 de febrer. . La convocatòria s’obre a tots els comerciants, autònoms i artesans de Castellar del Vallès i també d’altres poblacions. Per tal inscriure’s a l’esdeveniment cal omplir el formulari d’inscripció facilitat per Comerç Castellar, disponible en paper al despatx de l’associació a l’edifici d’El Mirador, i, en format digital, a la web de l’Associació de Comerciants, on també es podrà trobar la normativa de participació.

Esperant que aquesta iniciativa sigui del vostre interès, restem a la vostra disposició.

document
inscripció
normativa