Fira Fora Estocs 2024

Comerç Castellar obre la inscripció a la Fira Fora Estocs 2024

S’obren les inscripcions per la Fira Fora estocs i molt més que tindrà lloc el diumenge 25 de febrer a l’Illa Centre (carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada), de les 10 del matí fins les 14 h. La convocatòria s’obre a tots els comerciants, autònoms i artesans de Castellar del Vallès i també d’altres poblacions.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès (Comerç Castellar) amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, comptarà amb l’animació musical i d’altres dinamitzacions que estem preparant.

La participació en la Fira és gratuïta pels comerços associats a Comerç Castellar, així com per les Entitats de Castellar del Vallès. Pels comerços locals no associats el seu cost és de 30€, i de 40€ pels comerços de fora de Castellar.

Tots els interessats en participar hauran d’emplenar el formulari d’inscripció: https://forms.gle/9xfCbEAeHyyD4rSK8 , a més de presentar tota la documentació que es demana.

És important que llegiu atentament la normativa de participació en la fira.

Les inscripcions es tancaran el dimecres 31 de gener de 2024.

Per a qualsevol consulta o informació, us podeu posar en contacte amb Comerç Castellar a través d’aquest correu electrònic comercastellar@comercastellar.cat  o bé al telèfon 639 43 42 80 (matins).

Esperant que aquesta iniciativa sigui del vostre interès, restem a la vostra disposició.