Comerç Castellar obre la inscripció a la Fira Sant Jordi 2019

Us convidem a celebrar Sant Jordi a Castellar
L’Associació de Comerciants de Castellar (Comerç Castellar) i l’Ajuntament de la vila organitzem conjuntament la Fira de Sant Jordi a Castellar del Vallès. L’esdeveniment es celebrarà el dimarts 23 d’abril, amb motiu de la diada, a la plaça d’El Mirador. Des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre les parades de  comerços, autònoms, entitats i associacions locals ocuparan aquesta plaça i l’ompliran de llibres, roses i productes artesanals relacionats amb aquesta diada cultural i tradicional catalana. A més a més dels productes característics de la jornada, la fira comercial es complementarà amb altres activitats lúdiques i culturals.
Fira oberta a productes de Sant Jordi, bàsicament roses i llibres, i relacionats (artesania o alimentació).
Poden participar en aquesta convocatòria els establiments o autònoms amb la llicència corresponent per la seva activitat. Per demanar la inscripció hauran d’omplir la fitxa de sol·licitud de participació i enviar a Comerç Castellar la documentació requerida.
Les entitats i escoles que vulguin participar a la Fira hauran de sol·licitar el permís a l’Ajuntament mitjançant una instància. Posteriorment rebran la confirmació per part del consistori. Els comerços, autònoms i firaires que vulguin participar hauran de sol·licitar-ho mitjançant la fitxa d’inscripció a l’Associació de Comerciants. Aquest document es pot trobar en format digital a la pàgina web comercastellar.cat o en format imprès a l’Edifici d’El Mirador, al despatx de Comerç Castellar.

La data límit per inscriure’s és el 16 d’abril. Per altra banda, les entitats i associacions hauran de demanar la participació mitjançant una instància a l’Ajuntament de Castellar.

Us animem a formar part de la Fira de Sant Jordi 2019 de Castellar del Vallès i us convidem a passar la Diada de Sant Jordi, el dia 23 d’abril, a la nostra població.

document
inscripció
normativa