Street Market Castellar

Us comuniquem que  estem preparant la Fira Street Market.

L’activitat es realitzarà el diumenge 11 de setembre de 2022, de 10 del matí i fins a les 20 hores, als carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès (Comerç Castellar) amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, comptarà amb l’animació musical i d’altres dinamitzacions que estem preparant.

La participació a la Fira és gratuïta pels comerços associats a Comerç Castellar, així com per les Entitats de Castellar del Vallès. Pels comerços no associats el seu cost és de 30€, i de 40€ pels comerços de fora de Castellar.

Tots els interessats en participar hauran d’emplenar:

Formulari d’inscripció

A més de presentar tota la documentació que es demana a la Normativa

Aquests documents us els adjuntem en aquets correu. Tanmateix us enviem la Normativa de la Fira Street Market, us demanem que els llegiu atentament, també els podreu trobar a la pàgina web de Comerç Castellar www.comercastellar.cat o bé en format imprès al despatx de l’Associació (Edifici El Mirador, pl. d’El Mirador, s/n) pel matí de dilluns a divendres. Les inscripcions es tancaran el divendres 2 de setembre de 2022.

És important que llegiu atentament la normativa de participació a la fira

Si voleu rebre més informació us podeu posar en contacte amb Comerç Castellar a través del correu electrònic comercastellar@comercastellar.cat  o bé al telèfon 639 43 42 80 (matins).

document
inscripció
normativa