Bases del Concurs: Ruta d’Aparadors Playmobil 2018

  1. El Concurs de la Ruta d’Aparadors Playmobil es realitzarà a Castellar del Vallès des del dimecres 7 de març de 2018 i fins al 16 de març del 2018.
  2. Per participar-hi, cal tenir un compte a la xarxa social Instagram.
  3. Instruccions: Tots els participants al concurs hauran de publicar al seu compte d’Instagram una fotografia dels 24 aparadors dels comerços que tenen una figura o un diorama de figures Playmobil. Hauran d’acompanyar aquesta foto de l’etiqueta: #comerçcastellarplaymobil i també hauran d’etiquetar a l’Associació de Comerciants de Castellar que fa servir l’usuari: comercastellar (Comerç Castellar).
  4. IMPORTANT: Les 24 fotografies s’han de publicar des del mateix usuari. No es valdrà si es publiquen des de diferents perfils. Totes hauran de portar l’etiqueta (hashtag) #comerçcastellarplaymobil i hauran d’etiquetar al perfil comercastellar.
  5. IMPORTANT: Les 24 fotografies s’han de publicar en el termini del concurs. No s’acceptarà cap fotografia que s’hagi publicat anteriorment o posteriorment a les dates oficials del concurs (del 7 al 16 de març de 2017).
  6. IMPORTANT: Es publicaran com a màxim cinc fotografies el mateix dia. No s’acceptaran més de 5 fotografies. Aquestes fotografies hauran de ser de diferents comerços. Ha de quedar ben visible que el comerç fotografiat estava obert en el moment de la foto.
  7. Els 24 establiments participants són: Pastisseria i Cafeteria Andreví, Escola de Informàtica Codelearn, La Centraleta, Luque&Luque Calçats, APP Informàtica, Midudu, Herois, Perruqueria Gemma Imatge, CM62, Urban Perruquers, Cárnicas Merche, Vinalium, El Botonet, Clínica veterinària Novavet, Copisteria Castellar, Reparació i venda de motos Altimira, Finques Clavé 7, Massatges Les Mans, Pessigolles Roba Infantil, Farmàcia Casanovas, Joguines STOP, Tam Music, La Botiga del Castell, i Farmàcia Catalunya. Tots ells tindran en un lloc visible la figura o diorama Playmobil.
  8. El divendres 16 de març publicarem a les xarxes socials de Comerç Castellar i, si és possible, a L’Actual el guanyador del concurs. També li notificarem el premi amb un missatge mitjançant Instagram.
  9. El premi del concurs és un val regal per bescanviar amb productes Playmobil a la fira Esplay els dies 17, 18 i 19 de març, i 4 invitacions per entrar a la fira.