Bases del Concurs: Ruta d’Aparadors Playmobil

Bases del Concurs:

  1. El Concurs de la Ruta d’Aparadors Playmobil es realitzarà a Castellar del Vallès des del dijous 2 de març de 2017 i fins al 16 de març del 2017.
  2. Per participar-hi, cal tenir un compte a la xarxa social Instagram.
  3. Instruccions: Tots els participants al concurs hauran de publicar al seu compte d’Instagram una fotografia dels 24 aparadors dels comerços que tenen una figura o un diorama de figures Playmobil. Hauran d’acompanyar aquesta foto de l’etiqueta: #comerçcastellarplaymobil i també hauran d’etiquetar a l’Associació de Comerciants de Castellar que fa servir l’usuari: comercastellar (Comerç Castellar).
  4. IMPORTANT: Les 24 fotografies s’han de publicar des del mateix usuari. No es valdrà si es publiquen des de diferents perfils. Totes hauran de portar l’etiqueta (hashtag) #comerçcastellarplaymobil i hauran d’etiquetar al perfil comercastellar.
  5. IMPORTANT: Les 24 fotografies s’han de publicar en el termini del concurs. No s’acceptarà cap fotografia que s’hagi publicat anteriorment o posteriorment a les dates oficials del concurs (del 2 al 16 de març de 2017).
  6. Els 24 establiments participants són: Gemma Imatge, Finques Clavé 7, Stop, CM62, Ca la Fiti, Cárnicas Merche, MiDudu, Pastisseria Andreví, L’Obrador d’en Gregori, Luque&Luque, Esports Castellar, Urban Perruquers, Webiseny, Pessigolles, Lídia Vidal Florista, El Botonet, Òptica del Vallès, Tam Music, Santiart, Pastisseria Villaró, El Rebost d’en Joan, Clínica Veterinària Novavet, Rodana Sabaters i APP Informàtica. Tots ells tindran en un lloc visible la figura o diorama Playmobil.
  7. El divendres 17 de març publicarem a les xarxes socials de Comerç Castellar i, si és possible, a L’Actual el guanyador del concurs. També li notificarem el premi amb un missatge mitjançant Instagram.
  8. El premi del concurs és un val regal per bescanviar amb producte Playmobil a la fira Esplay els dies 18 i 19 de març i també 1 entrada doble per entrar a la fira.