Comerç Castellar estrenem l’Street Market amb èxit

Street Market Castellar

Una fira de comerços que es va fer diumenge de Festa Major des de les 11 fins a les 22 hores
Des de Comerç Castellar vam organitzar diumenge 13 de setembre la primera edició de l’Street Market. Es tractava, tal com el seu nom indica, d’un mercat muntat al carrer. Una fira amb estands de diversos comerços de Castellar (associats i no associats) i de fora de la població que es van animar a participar en aquesta iniciativa que es va celebrar durant la Festa Major de la vila.

Més d’una cinquantena de parades van omplir des de les 11 del matí i fins a les 10 de la nit el carrer Sala Boadella i la meitat del carrer Santa Perpètua. “La varietat de productes estava molt bé”, afirma Maria Armengol, tresorera de Comerç Castellar i una de les organitzadores de l’Street Market, ja que trobaves des de roba i complements a artesania, serveis d’estètica, productes d’alimentació i begudes, de jardineria, pastisseries i, fins i tot, escoles d’idiomes i tallers de manualitats.

Tot i que des de l’organització de l’activitat s’esperava una mica més d’inscrits, finalment “es va animar molta gent de Castellar”, constata la tresorera. En canvi, als comerciants de fora de la vila els va costar una mica més, perquè es tractava de la primera edició i no es podien donar referències del funcionament i l’acceptació. El punt fort és que “la gran majoria de comerciants estan molt contents i l’any que ve hi volen tornar amb més productes”, expressa Marc Andreví, president de Comerç Castellar. A més a més, Maria Armengol explica amb il•lusió que molts botiguers que finalment no van participar i que van veure les parades i la gent que hi havia van dir: “l’any que ve vindrem”.

L’afluència de gent també va ser molt bona “hi va anar moltíssima gent, més de 3.000 persones”, afirma Marc Andreví. Les bones sensacions d’aquesta primera edició de l’Street Market engresquen a Comerç Castellar a repetir l’activitat la propera Festa Major, això sí, esperant que “de cara a l’any vinent es consolidi amb més parades”.