Comerç Castellar obre la inscripció a la Fira de Nadal d’aquest any

Fira de Nadal

Una proposta nadalenca adreçada a la participació de comerços, artesans, entitats i associacions

Comerç Castellar organitza enguany la Fira de Nadal a Castellar del Vallès, l’anomenada Fira de Sant Esteve en edicions anteriors. Una proposta nadalenca que es celebrarà diumenge 13 de desembre des de les 10 del matí i fins les 7 de la tarda, al carrer Sala Boadella. La participació a la Fira és oberta a entitats i associacions, autònoms, artesans i establiments del petit i mitjà comerç de Castellar i també de fora de la vila, per tal d’omplir de sensació de Nadal el carrer i oferir productes i serveis per realitzar les compres desitjades d’aquesta època de l’any.

La normativa de participació, així com la informació detallada de l’activitat es pot consultar a la pàgina web de l’associació www.comercastellar.cat. El període d’inscripció a la Fira de Nadal 2015 s’obre aquest divendres, 13 de novembre, i per a formalitzar-la caldrà omplir un formulari amb les dades del participant. Per a qualsevol consulta, l’interessat es pot adreçar al correu comercastellar@comercastellar.cat o al telèfon 93 714 67 39.

L’esdeveniment coincidirà amb la celebració de la solidària Marató de TV3 i per això des de Comerç Castellar es convida a col·laborar-hi. Per la seva banda, l’associació comercial oferirà un taller infantil de fanalets de Nadal amb què voldrà que els nens i nenes de Castellar il·luminin la vila durant la Cavalcada de Reis 2016, a la vegada que recollirà diners per poder fer un donatiu a La Marató de TV3.