Comerç Castellar obre les inscripcions a la Fira Fora Estocs Carnestoltes

Fira Fora Estocs

L’esdeveniment comercial organitzat per l’Associació de Comerciants es farà el diumenge 27 de febrer de 2021

La Fira Fora Estocs i Molt Més, organitzada per l’Associació de Comerciants de Castellar, Comerç Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, torna a Castellar del Vallès el diumenge 27 de febrer de 2022. La Fira s’instal·larà a la Illa de Castellar des de les 10 del matí i fins a les 14 hores.

Les inscripcions a la Fira Fora Estocs Carnestoltes es van obrir el dimarts 1 de febrer i hi haurà temps per apuntar-se fins al diumenge 27 de febrer. La convocatòria s’obre a tots els comerciants, autònoms i artesans de Castellar del Vallès i també d’altres poblacions.

Per tal inscriure’s a l’esdeveniment cal omplir el formulari d’inscripció facilitat per Comerç Castellar, disponible en paper al despatx de l’associació a l’edifici d’El Mirador, i, en format digital, a la web de l’Associació de Comerciants (www.comercastellar.cat), on també es podrà trobar la normativa de participació.

El cost d’inscripció a la fira és de 36 euros pels participants de fora de Castellar del Vallès, de 30 euros pels inscrits locals i gratuït pels associats a Comerç Castellar. Aquest esdeveniment es celebra cada any l’últim diumenge del mes de febrer amb l’objectiu de promoure l’activitat comercial dels diferents sectors presents a Castellar del Vallès, especialment amb la liquidació dels estocs de final de temporada i la presentació també dels productes de la nova.