Comerç Castellar participa a la jornada ‘Reactivem-nos’ de PIMEC

Més de 350 empresaris i empresàries del Vallès Occidental van participar en aquesta jornada que va tenir lloc a l’Amfiteatre de la Fundació 1859 de la Caixa Sabadell.

El passat divendres 9 de juny Comerç Castellar va assistir a la jornada “Reactivem-nos” organitzada per PIMEC

Més de 350 empresaris i empresàries del Vallès Occidental van participar en aquesta jornada que va tenir lloc a l’Amfiteatre de la Fundació 1859 de la Caixa Sabadell. El president de PIMEC, Antonio Cañete, es va referir a l’activisme empresarial, amb aquestes paraules: “Volem situar les pimes en el pont de comandament, per tant, hem d’estar a tots els llocs on es prenen les decisions que afecten la petita i la mitjana empresa. Si no ho fem, uns altres decideixen per nosaltres i, per tant, no podem garantir que sempre es legisli pensant primer en els més petits. Només si estem en el pont de comandament, podrem aconseguir normatives justes i equitatives per competir en igualtat de condicions, ser viables i competitius i, per tant, propiciar el creixement econòmic del país”.

En aquesta jornada el públic podia decidir sobre quins són els temes que més preocupen, com l’energia, la formació i la reforma laboral. El president de PIMEC va abordar cada un dels temes amb dades actualitzades del Vallès Occidental i la resta del país, així com d’altres territoris europeus. Seguidament els presidents comarcals, van fer entrega de la placa commemorativa a cadascun dels socis de PIMEC.

-Noticia extreta de L’Actual-