Comerç Castellar renova la presidència de l’Associació

L’entitat local ha escollit la primera presidenta i ha canviat alguns càrrecs de la Junta.

Comerç Castellar, l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès, ha elegit aquest mes de maig nova presidenta, la primera des de la fundació de l’entitat el 1980. A l’Assemblea General celebrada el passat 25 de maig, Meritxell Ubals, d’El Racó de la Tapa, va sortir escollida com a presidenta, afagant així el relleu a Marc Andreví (Pastisseria Andreví).

Per altra banda, la reunió també va servir per renovar d’altres càrrecs de la Junta i per l’entrada de nous membres. Així doncs, Marc Andreví ha assolit el càrrec de Vicepresident, mentre que Maria Armengol d’Esports Castellar i Natàlia Sànchez de les benzineres BP, segueixen en les seves funcions de Tresorera i Secretària respectivament. Pel que fa als vocals, Laura Nualart de Nualart Artesania segueix en el càrrec i s’incorporen Sílvia Moreno de Sílvia Moda i Complements i Lídia Vidal del comerç Lídia Vidal Florista. A més a més, la Junta comptarà també amb la participació de Mari Cánovas de MiDudu, Maria Antònia Grau d’Impremta Castellar i Emma de Luxury Beauty.

Aquests canvis en l’estructura de l’Associació de Comerciants de la vila no afectaran al funcionament de l’entitat. Comerç Castellar seguirà treballant en les activitats habituals i promovent i dinamitzant accions per al comerç local.