Fira de Nadal 2021

Fira de Nadal

Un milió de tions!!!
El diumenge 19 de desembre, Comerç Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, i de la Generalitat (CCAM) va celebrar la Fira de Nadal, posant punt i final a la campanya de Nadal 2021.
Aquesta campanya que enguany s’anomena “Un milió de Tions” vol posar com a fil conductor els tions, que són una mostra d’entitat de poble i la promoció de la cultura catalana. El dia de la fira hi va haver 39 parades distribuïdes pels carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada. Les parades van ser molt diverses i es podia trobar roba i complements, de dona, home i per nens i nenes; també productes artesans com embotits i formatges; Roba per la llar i restauració. Això sí, sempre amb totes les mesures vigents de salut.
Durant el matí i la tarda, el Tió Gegant de Comerç Castellar del Vallès, va estar donant regalets als més petits de la casa, que amb la seva cançó tan coneguda per la mainada, entregava unes xuxes per endolcir aquest Nadal.
Per dinamitzar la fira Kids & Us ens va explicar un conte en anglès a les 11h, anomenat “Santa’s Elves”. A les 12 el grup musical Di-versions ens va oferir un concert. Per la tarda a les 17, el grup a dos veus, MDavis i Marta, ens va cantar cançons del seu repertori de Duets. A les 18 es va repartir l’esperada xocolatada, ja tradicional en aquesta fira. Per últim es va fer el sorteig de l’escapada de cap de setmana per a dues persones.
L’afluència de persones va ser molt fluïda i dinàmica durant tota la fira. El sol del matí va fer que força gent s’apropés als carrers i a la plaça d’El Mirador, on es feia la Marató de Tv3. Aquesta fira va ser una fira comercial on tots els participants venien els seus productes, ja siguin empreses o entitats. L’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès sempre dóna suport a les entitats perquè puguin ubicar-se a les fires per poder oferir productes a la ciutadania, d’aquesta manera es poden subvencionar. Lamentem que s’aprofiti aquesta fira per fer reclamacions o campanyes que no van lligades a la promoció comercial de botigues i entitats. Comerç Castellar no comparteix els interessos i opinions de cap entitat i es desvincula d’aquestes iniciatives.