Fira de Sant Jordi 2019 – Castellar del Vallès

fira sant jordi castellar valles 2019

L’Associació de Comerciants de Castellar (Comerç Castellar) i l’Ajuntament de la vila van organitzar la Fira de Sant Jordi a Castellar del Vallès. L’esdeveniment es va celebrar el passat dimarts 23 d’abril, amb motiu de la diada, a la plaça d’El Mirador. Des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre, van participar 11 comerços i diverses entitats, associacions, partits polítics i escoles, que van omplir de llibres i roses la plaça.

A més a més dels productes característics de la jornada, la fira comercial es va complementar amb altres activitats lúdiques i culturals. Per la tarda, la Llibreria Vallès va oferir a la seva parada la signatura de llibres de Gisela Pou pel seu últim llibre “Palmira i l’efecte crisalide”; Josefina Llaurador amb la sèrie del “Bernat detectiu” i uns quaderns de llengua catalana on ha col·laborat amb els contes interiors; Mireia Capdevila amb els llibres “Nazis a Barcelona i Topografia de la destrucció”. A les 18h, Llorenç Genescà i Belén Teruel van signar el llibre “Castellar del Vallès desaparegut”; I per últim, a les 19h en Joan Mundet amb els còmics de “Capablanca”.
També la llibreria La Centraleta va tenir com a convidats a David Triviño amb el seu llibre “Obsesión” de les 11 a les 12h. Per la tarda de les 17.30 fins les 18.30 en Marc Catalán amb el seu llibre “Fracmentos de una musa demente”.

A la tarda, el comerç local Espai Lector Nobel va oferir un taller de màscares fetes amb goma eva, adreçat a tots els infants.

Al començament de la jornada va ploure una mica, però després el temps va acompanyar la diada i això va fer que per la tarda hi hagués molt públic entre les parades de la fira.

Esperem que tots els assistents hagin gaudit d’aquesta diada tan florida!

fira sant jordi castellar valles 2019