Inscripcions obertes al curs de paqueteria

curs de paqueteria

L’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila organitza els dimecres 28 d’octubre i 4 de novembre de 2015 un curs de paqueteria i regal. Una oferta formativa adreçada a tots els comerciants de Castellar del Vallès, tant els associats a Comerç Castellar (ACC) com els no associats.

El curs es proposa en plena campanya de Nadal amb la finalitat d’oferir als seus participants tècniques i idees d’empaquetatge per embellir i fer més atractius els productes i regals que es puguin adquirir als comerços del nostre poble, donant així un valor afegit a les compres que s’hi facin.

La formació consta de dues sessions de 2 hores i 30 minuts cadascuna. Per tal d’adequar-se als horaris dels botiguers es faran de 14 hores a 16:30 hores, els dimecres 28 d’octubre i 4 de novembre de 2015. Es tractarà d’un curs pràctic que tindrà en compte les característiques i els requeriments d’empaquetatge de cada comerç. Les sessions aniran a càrrec de la formadora Dolors Serra i tindran lloc a la sala Taller 4 d’El Mirador. Alguns dels temes del curs es refereixen als diferents tipus d’etiquetes, cordills, cintes, llaços i altres elements per donar més personalitat als paquets de productes.

Inscripció

Poden inscriure’s al curs tots els comerços de Castellar del Vallès. L’assistència és gratuïta i les places limitades a 15 participants.

És necessària la inscripció prèvia al curs, enviant un correu electrònic a l’adreça: comercastellar@comercastellar.cat amb el nom de les persones que assistiran i el comerç al qual pertanyen. La inscripció quedarà formalitzada una vegada rebin la confirmació.

Material necessari

Tots els alumnes que assisteixin al curs hauran de portar el següent material: tisores, una grapadora petita i celo amb porta rotllos. També caldrà que duguin un producte físic del propi establiment (per exemple que venguin molt i hagin d’embolicar-lo sovint), un volum rectangular o caixa de 20 cm x 30 cm x 5 cm aproximadament i un volum de forma complicada, si existeix.