A l’abril cada paraula val per mil

Gimcana de Sant Jordi

Bases del joc

Comerç Castellar en col·laboració amb el Servei Local de Català (SLC) de Castellar del Vallès organitza el joc lingüístic Gimcana de Sant Jordi A l’abril cada paraula val per mil, que es regeix per les bases següents:

1.    El joc lingüístic es farà com a activitat de Sant Jordi i s’hi podrà participar del 8 al 29 d’abril de 2017, ambdós inclosos. És obert a tota la població.
2.    Els establiments que col·laboren en el joc s’identificaran amb un cartell amb el lema A l’abril cada paraula val per mil a l’aparador.
3.    Les butlletes de participació es poden trobar als establiments col·laboradors a partir del 8 d’abril de 2017.
4.    Per participar-hi, cal completar la butlleta amb les informacions que s’hi demanen.
5.    Les urnes per lliurar les butlletes de participació estan situades al Mercat Municipal i a la Biblioteca Antoni Tort.
6.    Les respostes han d’estar escrites en català i en lletra clara.
7.    El dia 29 d’abril, el joc es tancarà i no s’admetran més butlletes ni respostes.
8.    El dia 5 de maig Comerç Castellar i el SLC de Castellar del Vallès faran el sorteig entre les butlletes rebudes i respostes correctament.
9.    El dia 8 de maig Comerç Castellar i el SLC de Castellar del Vallès publicaran el nom de les persones guanyadores al web i al Facebook de Comerç Castellar, al Facebook del SLC de Castellar del Vallès, a l’Actual i als webs de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i del CNL de Sabadell.

10.    Comerç Castellar contactarà amb les persones titulars de les butlletes guanyadores perquè assisteixin al lliurament dels premis.
11.    El dia 11 de maig es farà el lliurament dels premis a El Mirador.
12.    Si en un termini de 10 dies, després de la data del lliurament dels premis, la persona no s’ha adreçat a Comerç Castellar per recollir els seu premi, perdrà el paper de guanyadora i Comerç Castellar passarà a sortejar novament el premi entre les butlletes correctes.
13.    Entre les butlletes respostes correctament se sortejaran tres targetes de fidelització amb 25 € per gastar en els comerços associats de Castellar del Vallès.
14.    L’organització resoldrà qualsevol imprevist que pugui sorgir sobre la interpretació d’aquestes bases.