‘Learn and Lunch’, nou curs formatiu de Comerç Castellar

Curs Learn and Lunch

Comerç Castellar va fer dimarts, 29 de setembre, des de les 13.45 i fins les 16.45 hores, un Curs de Tècniques de venda titulat “Learn and Lunch”. L’objectiu de l’Associació amb aquesta acció formativa era oferir a tots els socis i treballadors la possibilitat d’aprendre noves competències, per tal de poder millorar els seus comerços locals.

En el curs es van conèixer els processos i estils de comunicació amb els clients, es van donar eines per al desenvolupament de guions i argumentacions i per a la resolució d’objeccions dels clients. També es van explicar maneres de captar senyals dels consumidors i tècniques pel tancament de les vendes. Tot això per millorar i potenciar l’autoconfiança dels venedors, per professionalitzar-se i alhora per donar-los recursos per aconseguir l’empatia dels clients.

La dinàmica d’aquesta primera formació va funcionar molt bé i és per això que l’associació té la intenció de seguir promovent cursos que ajudin als establiments de Castellar. No obstant, hi va haver poca afluència dels associats locals, ja que únicament van participar del curs 6 persones. És per aquest motiu que des de Comerç Castellar animem als comerciants associats de la vila a participar d’aquestes ofertes que suposen una bona oportunitat per ells i els seus negocis i, a més a més, són gratuïtes.

La informació d’aquestes dinàmiques de formació es comunica mitjançant el correu electrònic i el facebook de Comerç Castellar. Les places són limitades, per això cal la inscripció prèvia enviant un correu a l’adreça comercastellar@comercastellar.cat amb el nom de les persones que assistiran i el comerç al qual pertanyen.