L’empaquetatge, un bon aliat per donar una imatge atractiva al nostre comerç

Onze comerciants de la vila van participar el passat dimecres a la primera sessió del curs de Paqueteria organitzat per l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès. La sessió formativa va anar a càrrec de Lola Serra i va ser totalment pràctica.

Tots els assistents, amb els consells i amb la mostra dels passos per part de Lola Serra, van fer diferents tipus d’embalatges amb paper de regal, des d’embolicar un volum quadrat o rectangular de la manera tradicional fins a fer sobres. La formadora els va desvetllar alguns secrets per donar un punt divertit, diferent i modern als paquets, fent algunes sanefes de colors, retallant els extrems del paper amb formes o bé doblegant el paper a la junta del paquet. Lola Serra també els va donar pistes per poder personalitzar els productes de cada botiga i així fer visible el nom del comerç d’una manera elegant i cuidada.

Els inscrits ja esperen amb moltes ganes la segona sessió, el proper dimecres 4 de novembre, on seguirant endisant-se al món de l’embalatge. Les llaçades i els estils d’empaquetatge per l’època de Nadal seran algunes de les tècniques que aprendran la setmana vinent.

Encara hi ha disponibles algunes places a la formació. Per aquest motiu si algun comerciant s’anima  a assistir a la segona sessió pot enviar un correu electrònic a l’adreça: comercastellar@comercastellar.cat amb el nom de les persones que els interessa inscriure’s i el tipus de comerç al qual pertanyen. La inscripció quedarà formalitzada una vegada rebin la confirmació.