Multitudinària Fira Fora Estocs 2020

fira fora estocs castellar del valles 2020

La Fira Fora Estocs i Molt Més 2020, organitzada per l’Associació de Comerciants de Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, va instal·lar-se el passat diumenge 23 de febrer, als carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada. A partir de les 10 del matí la trentena de paradetes participants van obrir fins a quarts de 3 de la tarda.

El bon temps i una immillorable temperatura va fer que la gent s’animés a sortir al carrer” Segons els paradistes a partir de les 11 del matí l’esdeveniment va començar a animar-se i fins a les 13.30 hores el degoteig va ser constant. Tanmateix la passejada de Sant Antoni va atreure encara més persones que passejaven pels carrers de Castellar.

Les sensacions dels paradistes també són bastant positives” Aquesta és la percepció dels comerços que van assistir a la Fira Fora Estocs, tot i que la tendència dels assistents va ser més de mirar, hi va haver força vendes. Els comerços locals que van ser a la Fira es van donar a conèixer a tota la gent que voltava per carrer. És la manera de fer-se visibles als vilatans de Castellar del Vallès. Hi va haver 14 parades d’establiments locals, entre les quals n’hi havia sectors molt variats. Des d’alimentació amb la Botiga del Castell, de roba infantil amb els comerços Pessigolles i Midudu, de moda amb Luque&Luque, Be by Luxury, Sílvia Moda, La Petita, El Baratet, K&M, 7Stars, i d’altres especialitats com, Outlet Roba per la llar, la botiga SuperÒptics i la llibreria Nobel.

D’altra banda, van assistir a la fira artesans i botiguers d’altres poblacions amb una oferta molt variada. Hi havia el sector alimentari tant salat com dolç amb embotits, formatges, ametlles garapinyades, olives, i sobretot, abundava la presència de parades de roba. També van participar les associacions locals Al Amal i Som Energia.

La dinamització musical va ser a càrrec dels Dj FER RC, que va seleccionar les millors cançons per amenitzar la jornada. Amb un to divertit i dinàmic ens van oferir una espectacle vibrant.

Aprofitant la setmana del Carnestoltes, els més petits van poder gaudir del maquillatge de pinta cares que oferia Comerç Castellar