Nova targeta de fidelització de Castellar

Comerç Castellar instal·larà als comerços un Sistema de Fidelització de Clients.

Des de fa uns dies, l’Associació de Comerciants està fent visites als establiments locals per informar-los del projecte i convidar-los a adherir-s’hi.

L’Associació de Comerciants de Castellar, Comerç Castellar, està realitzant des de fa uns dies visites als establiments comercials de la vila per donar a conèixer el Sistema de Fidelització de Clients +Comerç que instal·larà a Castellar. Aquest recurs innovador permetrà donar gratificacions a les persones que comprin a les botigues locals mitjançant el seu registre a la plataforma i l’ús d’una targeta o de l’aplicació mòbil.
Es tracta d’una proposta que s’està impulsant des d’una comissió vinculada a l’Associació i que, des d’abans de l’estiu, ha anat treballant per buscar el sistema que més s’avingui a les necessitats de Castellar. Amb la plataforma ja triada, s’està informant als comerciants sobre el seu funcionament, per tal de poder fer la instal·lació del sistema i posar-lo en marxa abans d’acabar l’any.
En aquest moment, un comercial està visitant totes les botigues locals, per tal de donar-los a conèixer el projecte de prop i així en puguin descobrir els avantatges i funcionalitats que pot aportar als comerços que s’hi adhereixin, així com les gratificacions als clients que s’hi registrin. El següent pas, una vegada tots els comerços visitats s’hagin decidit, serà informar de la novetat a tots els clients de les botigues que incorporin la plataforma, per tal que s’hi puguin registrar i aprofitar els avantatges.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és premiar als clients que siguin fixes als comerços castellarencs, de manera que puguin anar acumulant uns diners per cada compra que facin. D’altra banda, també permetrà fer un teixit comercial i suposarà una imatge d’unitat, ja que tots els comerços que l’incloguin podran fer promocions, accions comunes i tindran un identificatiu a l’aparador, per tal que els clients puguin saber des de fora si el comerç disposa del Sistema de Fidelització. Seguint amb la línia de treball de l’Associació doncs, s’ha considerat interessant aquesta opció per ajudar a la dinamització del comerç local i a la millora del seu funcionament.