Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris 2016

comprar castellar

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris 2016. Els comerciants, empreses comercials, entitats i ens públics interessats a participar en la 16a edició dels Premis Nacionals poden presentar les seves candidatures fins el proper 18 de desembre.

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial tenen com a objectiu distingir les persones físiques o jurídiques amb establiments a Catalunya que desenvolupin la seva activitat en l’àmbit del comerç. S’estableixen tres categories: Premi a la Iniciativa Empresarial (amb dues subcategories; Innovació en el Comerç i Premi a l’eCommerce), Premi a la Iniciativa Col·lectiva i Premi a la Gestió Pública.

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris volen distingir els comerços en actiu al llarg de més de cent anys. Aquests premis tenen dues categories: una per als establiments de cent o més anys d’antiguitat i una altra per aquells establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d’història.

Les sol·licituds s’han de presentar, segons el model, que està a disposició de les persones interessades a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i a la pàgina web del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.