Reunió de Comerç Castellar amb el president de PIMEC del Vallès Occidental

Dijous passat, el president de PIMEC Comerç del Vallès Occidental, Xavi Olivé, i el president de l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès, Marc Gorriz, es van reunir per fer una xerrada sobre el comerç al nostre municipi.

PIMEC està portant a terme una ronda de contactes amb tots els presidents de les associacions del Vallès Occidental per avaluar la situació de cada ciutat, així com futures actuacions i d’altres temes que preocupen a les associacions.

El president de Comerç Castellar va assenyalar que les administracions han de fer esforços per donar més subvencions al comerç de proximitat, així com facilitar la tasca a l’hora de demanar aquests ajuts per tal que tothom tingui accés. Un altre punt a destacar és la digitalització del comerç de proximitat, i sobre aquest tema, l’administració hauria de regular les grans corporacions de venda per internet.

Altres temes que s’han parlat són les diverses fires i dinamitzacions que fem des de Comerç Castellar, i també de la relació cordial que hi ha entre l’ajuntament i l’associació.

-Noticia extreta de L’Actual-