Street Market 2019

street market castellar 2019

L’Associació de Comerciants de Castellar, Comerç Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar del Vallès va organitzar el passat diumenge 8 de setembre Street Market Gran Festa Major.

Aquest any la Fira va tenir un caire de Festa Major com les d’abans, amb el carrer i les parades engalanades amb guirlandes.

L’objectiu de l’esdeveniment Street Market Gran Festa Major va ser donar notorietat al comerç de la vila a cel obert, per tal de generar atractivitat comercial i lúdica i fomentar els productes de primera qualitat dels nostres establiments. La intenció doncs, és afavorir la coneixença del comerç local als castellarencs i castellarenques, de manera que puguin sentir-s’hi més propers i descobreixin tota l’oferta que poden trobar al municipi. Per altra banda, també vam voler promocionar i projectar Castellar del Vallès a l’exterior, de manera que el comerç pugui fer-se veure més enllà de la vila i els seus habitants. Per aquest motiu la fira es va dirigir especialmenta tots els comerços de la vila associats i no associats, però també als firaires i establiments de fora del municipi.