Street Market Castellar 2016

street market castellar 2016

Ens plau convidar-vos a participar a la Festa Major 2016 amb la Fira del Comerç que organitzem directament els comerciants locals de l’Associació de Comerciants de Castellar, Comerç Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Aquesta fira, sota el nom de Street Market Castellar per segona edició, se celebrarà el diumenge  11 de setembre en horari d’11 a 22 hores.

L’objectiu de l’esdeveniment Street Market Castellar és donar notorietat al comerç de la vila a cel obert, per tal de generar atractivitat comercial i lúdica i fomentar els productes de primera qualitat dels nostres establiments. La intenció doncs, és afavorir la coneixença del comerç local als castellarencs i castellarenques, de manera que puguin sentir-s’hi més propers i descobreixin tota l’oferta que poden trobar al municipi. Per altra banda, també volem promocionar i projectar Castellar del Vallès a l’exterior, de manera que el comerç pugui fer-se veure més enllà de la vila i els seus habitants. Per aquest motiu la fira es dirigeix especialment a tots els comerços de la vila associats i no associats, però també s’obre a la participació de firaires i establiments de fora del municipi.

Si teniu ganes de fer visible el comerç de Castellar i us engresca la idea podeu inscriure-us fins al 20 de juliol, omplint el formulari d’inscripció que trobareu a la web de Comerç Castellar (www.comercastellar.cat), a la web de l’Ajuntament de Castellar (www.castellarvalles.cat) i presencialment al despatx de l’Associació de Comerciants (edifici d’El Mirador, despatx Antoni Costa) a les tardes.

 

Si voleu rebre més informació sobre l’esdeveniment, podeu posar-vos en contacte amb l’organització (Comerç Castellar) enviant un correu electrònic a comercastellar@comercastellar.cat o bé trucant al telèfon 93 714 67 39 (tardes).