Una fira Fora Estocs molt carnavalesca

L’Associació de Comerciants Comerç Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza aquest diumenge la Fira Fora Estocs & Carnestoltes, un esdeveniment comercial que s’instal·larà a l’Illa de Castellar (Montcada, Sala Boadella i Hospital) des de les 10 del matí i fins a les 14 hores.

La fira, que comptarà amb 29 expositors, se celebra cada any l’últim diumenge del mes de febrer amb l’objectiu de promoure l’activitat comercial dels diferents sectors presents a Castellar del Vallès, especialment amb la liquidació dels estocs de final de temporada i també la presentació dels productes de la nova. Entre els sectors que estaran representats hi ha roba i complements, sabates, llibreria, embotits, parament de la llar, alimentació, joies en plata i or, cosmètica, dolços, licors, espelmes artesanes i discos de vinil, entre d’altres.

L’esdeveniment coincideix amb la celebració de la Passada de Sant Antoni [vegeu-ne més detalls a la pàgina 19] i es preveu que hi haurà molta gent passejant pels carrers de la vila.
Aprofitant les dates de Carnaval, a la fira es farà un concurs de Carnestoltes. Els visitants a la fira Fora Estocs & Carnestoltes poden venir disfressats i inscriure’s en les següents categories: disfressa en família (30 euros com a premi), disfressa amb material reciclat (30 euros) i disfressa més original (també 30 euros de premi).

Els premis de 30 € seran un val per bescanviar a les botigues associades a Comerç Castellar. Per poder participar heu de venir disfressats, entre les 11 i les 12 hores i apuntar-vos a la categoria escollida. A les 12 h es farà una desfilada i el jurat decidirà els guanyadors. A les 13 h hi haurà un concert dels Nothing Re.

-Noticia extreta de L’Actual-